Onko sinulla maku: Suositut meksikolaiset jälkiruoat

Onko sinulla maku: Suositut meksikolaiset jälkiruoat 

Onko makea hammas? No, älä enää huoli, koska saimme takaisin. Parasta meksikolaisissa jälkiruokissa on, että sillä on oikea etsimäsi makeus. Suurin osa näistä jälkiruokista tarjoillaan myös erikoistapahtumissa tai jopa kotona! 

Tässä on joitain herkullisia meksikolaisia ​​jälkiruokia, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla:

Flan 

Flan on itse asiassa yksi kuuluisimmista jälkiruokista kaikkialla Latinalaisessa Amerikassa. Sen suosion myötä markkinoille tuodaan muunnelmia, kuten eteläamerikkalainen Dulce de Leche Flan, espanjalainen oranssi Leche Flan ja espanjalainen kahvi Flan. Se on pohjimmiltaan karamellikerma, joka on kerrostettu kirkkaalla ja kovalla karamellikastikkeella. 

Pastel de Tres Lechesmaitokakkua 

Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti ‘kolmea’. Sitä pidetään myös yhtenä perinteisistä jälkiruokista Latinalaisessa Amerikassa. 

Parasta siinä on, että se on helppo tehdä. Tarvitset vain haihdutettua maitoa, tiivistettyä kermaa ja makeaa kermaa tai maitosiirappia. Ennen tarjoilua päälle lisätään kermavaahtoa, josta saadaan unenomainen ja kermainen kakku. 

Arroz con Leche 

Se on pohjimmiltaan riisipuuroa, jossa on rusinoita ja kanelia lisättyä makua ja tekstuuria varten. Se valmistetaan myös maidosta ja makeutusaineesta. On parasta syödä tämä jälkiruoka kuumana, lämpimänä tai huoneenlämmössä. Jotkut syövät kuitenkin mieluummin Arroz con Lechea tuoreena jääkaapista. 

Meksikon churrot 

Mielenkiintoista on, että churroja kutsutaan joskus myös meksikolaisiksi munkkeiksi. Tämä johtuu siitä, että se on valmistettu samalla tekniikalla. On myös parasta kastaa churrosi sulatettuun suklaaseen. Tämä jälkiruoka tarjoillaan myös yleensä Dulce de Lechen kanssa. 

Meksikon brownies- 

meksikolaiset brownies maustetaan yleensä cayenne-pippurilla ja kanelilla. Se on myös suklaata ja fudgy verrattuna tavallisiin brownieisi. Se on myös paras jälkiruoka tuoda mihin tahansa tilanteeseen. 

Capirotada 

Tämä jälkiruoka on tunnettu rikkaasta ja lohduttavasta maustaan. Sitä kutsutaan joskus myös meksikolaiseksi leivän vanukkaaksi. Mikä tekee siitä erilainen kuin muut jälkiruoat, on, että sen päällä on omenoita, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Se on myös joskus päällä kerma tai kauha jäätelöä. 

Jälkiruoka Nachot 

Nämä ovat nachoja, joiden päällä on kanelilastuja, tuoreita hedelmiä, tuorejuustoa ja sulatettua suklaata. Se on paras jälkiruoka syödä elokuvan tai pelin illalla ystävien tai perheen kanssa. Se on myös yksi helpoimmista jälkiruokista. 

Meksikon Bunuelot 

Meksikon Bunuelot ovat suloisempia, pyöreämpiä ja pulleampi. Se on myös piloncillo-siirapin päällä tai pölyinen jauhemaisella sokerilla. Voit myös nauttia tästä jälkiruokasta täytteiden kanssa tai ilman. Joskus sitä tarjoillaan myös aamiaisena. Onko sinulla nälkä? No, miksi et anna La Fiesta -ravintolaa? Jälkiruokien lisäksi. Tarjoamme myös kohtuuhintaisia ​​herkkuja, joita rakastat varmasti. Lähetä meille viesti tai soita paikan varaamiseksi. Voit myös toimittaa aterian suoraan kotiovellesi. Tilaa nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa