Tango Academy Pasional: Maailman parhaat tangotanssijat

Aina kun ihmiset puhuvat tangosta tai pyytävät sinua kuvittelemaan tangotanssijoita päässäsi, ensimmäinen asia, joka tulee todennäköisesti mieleen, on pari kuuluisaa esiintyjää televisiossa. Tanssin ja yksinkertaisen tangon esittämisen välillä on kuitenkin valtava ero.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se, että esiintymisellä on yleensä jotain tekemistä ammatin kanssa. Sillä on enemmän yhteyttä lavaan kuin itse tanssiin. Lisäksi se oli enemmän fyysistä tanssia, joka on tarkoitettu yleisön viihdyttämiseen.

Toisaalta tanssin tanssi on yleensä toimintaa ei-ammattilaisille, jolla on yhteys milongiin sosiaalisina tapahtumapaikkanaan. Yleisön viihdyttämisen sijaan se keskittyy tanssikumppanin viihdyttämiseen. Koska tango on tiiviisti sidottu milongasiin, tango -tanssijoita kutsutaan usein milongueroiksi. 

Olet ehkä kuullut kuuluisista tangotanssijoista, mutta tangokokemuksesi ei ole täydellinen tuntematta milongueroja. Joillakin näistä lahjakkaista tanssijoista on jopa 50 vuoden kokemus. Tutustu alla oleviin parhaisiin milongueroihin:

  1. Carlos Gavito

Carlos Gavito on tunnettu tangon opettaja ja esiintyjä eri aloilla. Hänen suosituin tyylinsä on hänen Apilado -tanssityylinsä. On tavallista, että muut tanssijat kutsuvat Apiladoa Gavito -tyyliin. Esiintyjän lisäksi Carlos on myös intohimoinen Milonguero.  

  1. Ricardo Vidort 

Jos olet katsonut elokuvan Tango ja kaaos BS As: ssa, tiedät todennäköisesti Rick McGarryn, joka ylistää Ricardo Vidortia hänen tanssitaidoistaan ​​ja kutsuu häntä viimeiseksi compadritoksi. Ricardo Vidortin tanssilla sanotaan olevan vertaansa vailla olevaa musikaalisuutta ja eleganssia, jota ei voi verrata mihinkään milongueroon. Hän on ollut pitkään maailman parhaana tangotanssijana ykkössijalla. 

  1. Pedro ‘tete’ Rusconi 

Pedro ‘Tete’ Rusconi on milonguero, jota kaikki sosiaalisten tanssijoiden sukupolvet odottavat. Tanssilattialla Pedrolla sanotaan olevan täynnä karismaa ja ainutlaatuinen tanssityyli. Mikä tekee hänestä erottuvan, on se, että hänen liikkeet eivät ole yhtä tyylikkäitä kuin muut, mutta voit nähdä kuinka paljon hän buzzing elämää ja energiaa. Tästä syystä hän valloitti lukemattomien opiskelijoiden sydämet. Hän valitettavasti kuoli tammikuussa 2010. 

  1. Roberto Pocho Carreras 

Roberto Pocho Carreras on joku, joka vangitsee sydämesi sillä hetkellä, kun näet hänet tanssimassa. Hänellä on tanssilattialla kuninkaallinen tyylikkyys, joka saa hänet näyttämään koskemattomalta. Hänen liikkeidensa virtaus on niin luonnollista, että tuntuu melkein kuin katselisi vettä. Totisesti, hänen läsnäolonsa on maagista tanssiessaan. 

Nämä neljä ottavat paikan kärkeen, mutta siellä on lukemattomia lisää tanssijoita, joilla on kyky hämmästyttää maailmaa. Jos haluat olla erinomainen tangotanssija, nämä ihmiset sinun tulee etsiä. Opi parhailta ja keksi tyylisi. Ilmoittaudu nyt Tango Academy Pasionaliin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa