JUHLAPALVELUT

Amanda juhlapalvelu toteuttaa juhlat, tapahtumat, festivaalit, syntymäpäivät, valmistujaiset  jne. isoista festivaaleista aina pieniin perhetapahtumiin. Olemme olleet toteuttamassa Pori jazz- ja Tammerfest-festivaaleja, yritysten vuosipäiviä, kokouksia, esittely-ja messutilaisuuksia,illanviettoja lavatansseista teknoreiveihin, häitä, hautajaisia, syntymäpäiviä, lakkiaisia, tohtori karonkkoja, rippijuhlia ja paljon muuta.

Toteutamme  juhlapalvelut pitkällä kokemuksella. Pitkä kokemus ja ammattitaitoinen keittiö- ja palveluhenkilökunta takaa onnistuneet juhlat.

Juhlapalvelut toteutetaan aina järjestäjän yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Saat apua menun ja tilaisuuden suunnittelussa, tarvittaessa astiastoa, tilaa, kalusteita ja ohjelmaa myöten.Itse voit keskittyä vieraitten kanssa seurusteluun.

Viinitastingit ovat erikoisalaamme. Järjestämme viinimaistajaisia omissa tai asiakkaamme tiloissa. Viinimaistajaiset ovat loistava ohjelmanumero illanviettoon, pikkujouluihin tai illallisten yhteyteen.

Ota yhteyttä niin tehdään  tilaisuudestasi elämys.

info@lafiesta.fi